Salut lume! Lansăm un jurnal!

Dupa trei ani patru ani de existenta a Web Writers Europe ne-am decis sa lansam acest blog. Simtim ca a aparut necesitatea lui.

De ce nu a aparut el mai devreme? Simplu! Pentru ca ne-am focusat pe invatat, pus in practica, pe implicat in proiecte si de documentat serios. Ne-am focusat pe facut bani din writing, iar asta ne-a tinut in priza.

Primul blog pe aceasta nisa

Atat de mult au evoluat lucrurile in web, in social media si continut, incat informatiile despre continut web si toate implicatiile lui, in utilizarea acestuia in marketing online, in social media si publicitate, sunt imposibil de gasit in cateva surse serioase si originale.

Aici vrem sa pozitionam politica editoriala a jurnalului: continut. Nu este un blog de agentie, este un blog dedicat subiectului sau principal. Si oricine crede ca poate scrie pe acest subiect este invitat in cadrul Contentpedia.

PS: Cu toate ca am scris mii de materiale pentru diverse business-uri, emotiile si entuziasmul sunt la cotele cele mai inalte in cadrul acestui proiect.

Autor: SAMUEL Caraliu-Durlea

Mă bucur că am reușit vreo 10 ani la rând să mă concentrez doar în jurul conținutului digital: să-l înțeleg, să-i înțeleg aplicabilitățile, utilitățile, vulnerabilitățile și puterea. Fac tot felul de chestii la agenția de content Mediawrite

Un comentariu la „Salut lume! Lansăm un jurnal!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.